Anti-Executable Server - Produktinformasjon

Servere er idag selve den digitale ryggraden i de fleste organisasjoner og selskaper. Nettverket er avhengig av dem for å lagre kritiske data og muliggjøre deling for organisasjonen. Hvis en server er kompromittert kan det i ytterste konsekvens forårsake store driftsforstyrrelser, ikke minst for organisasjonens nettverk.

Beskytt nettverket ditt ved å beskytte dine servere med Faronics Anti-Executable, et enkelt program og kontrollfunksjon!

Ved å kun tillate godkjente programmer å kjøre på serveren din holder Anti-Executable malware borte. Alle uautoriserte filer, enten uønskede, ukjente eller ondsinnede, blir derved rett og slett ikke lov å bruke. Anti-Executable er lett å installere og bruker svært lite minne. Ved installasjon søker den automatisk etter filer og applikasjoner og deretter fyller ut kontrollisten. Å administrere kontrollisten er enkelt og oppdateringer kan gjøres på sparket.

Med Anti-Executable installert kan du være trygg på nettverket ditt er beskyttet hele tiden. Ingen flere søvnløse netter eller nødstelefonsamtaler klokken 3-4 om natten! Ingen flere bekymringer om tap av data fra sofistikerte malware programmer som angriper dine servere. Med Faronics Anti-Executable kan du slappe bedre av med høyere grad av sikkerhet som gir fred i sinn.

Last ned en 30 dagers evalueringskopi (Standard versjon)
Last ned en 30 dagers evalueringskopi (Enterprise versjon)

Automatisk skanning hjelper deg med å komme i gang raskere. Umiddelbart etter installasjonen skanner applikasjonen serveren og fyller ut kontrollisten for deg. Dette sparer mye av tid i forbindelse med oppsett. Når ferdig kan du se gjennom filene for å sikre at serveren din er ren før du aktiverer beskyttelse.

Administrere oppdateringer lett med Trusted Publisher funksjonen. Du kan velge en bestemt applikasjon, som din anti-virus løsning til å være fritatt. Dette betyr at når programvareoppdateringer lastes ned vil ikke de fritatte applikasjonene bli blokkert. Disse vil få lov til å kjøre automatisk.

Undersøk en fil ved å sjekke den mot IdentiFile ™ database. Dersom du finner grunn til å stille spørsmål ved troverdigheten til et bestemt program er det bare å slå opp i den elektroniske databasen.

Med millioner av "hashes" eller registreringer lagret er basen en betydelig kilde til oppdatert informasjon, som kan bidra til å trygge organisasjonen. Og hvis den aktuelle filen ikke er registrert inn kan du bli den første til å sende inn og derved hjelpe andre brukere!

Faronics Anti-Executable kan installeres på følgende typer operativsystem

  • 32 bit versjon av Windows XP SP3*
  • 64 bit versjoner av Windows XP SP2*
  • 32 and 64 bit versjoner av Windows Server 2003
  • Windows Server 2008*.
  • Windows Vista, og Windows 7*.
  • Faronics Core systemkrav finner du her. Maskinvarekrav er de samme som kreves for å kjøre det aktuelle operativsystemet.

* Anti-Executable Enterprise og Standard versjon

Anti-executable er tilgjengelig i standardutgave såvel som for enterprise nettverks-installasjoner. Du finner informasjon om alternative versjoner i toppmenyen eller ved å velge på denne siden.

Web Dashbordet er helt gratis og gir stor tilleggsverdi for Anti-Executable Enterprise ved å visualisere applikasjonskontroll og i tillegg vise håndhevelses-informasjon vedrørende sikkerhetsbrudd fra hele organisasjonen, i en nettleser!

Ved å gjøre denne informasjonen sentralt tilgjengelig, trenger ikke IT-teknikere lenger å gi brukere som skal ha informasjon dedikert tilgang til IT-systemer for å gi disse rettigheter til å generere rapporter på bestilling. Anti-Executable dashbordet har tilpassede widgets som gir verdifull innsikt i ulike aspekter av programmet kontroll.

Informasjon som de siste overtredelser, hvilke programmer om er blokkert mest, maskiner med flest overtredelser, statistikk og diagrammer kan nå sees på en enkelt side. Hver widget kan klikkes på for å åpne en detaljert rapport som kan skrives ut eller eksporteres til Excel, tekst og andre formater.

Last ned Anti Executable Dashboard herfra!

Detaljerte instruksjoner om hvordan du installerer og bruker dashbordet kan du finne i denne manualen.