Om oss

IT-Fabrikken er enhenten under paraplyen Fabrikken som jobber med systemutvikling, implementering og konsulentbistand i forhold til både maskin og programvare, samt økonomiske og administrative systemer. Selskapet ble etablert for å ivareta en stigende etterspørsel etter slike typer tjenester.

Våre konsulenter har lang erfaring med ulike standarder og plattformer, på Microsoft operativsystem såvel som Linux. IT Fabrikken er er enheten som forestår salg av programvare, egenutviklede løsninger og i tillegg som forhandler for blant annet Faronics i Norge.

Vår funksjon

IT Fabrikken jobber tett sammen med vårt søsteselskap Regnskapsfabrikken, og er leverandør av ulike typer løsninger for selskapets kunder. Vi har konsulenter med spesialkompetanse innenfor programmering og applikasjonsutvikling, samt databasesystemer som Oracle, Microsoft SQL og MySQL.

Nevnte personer har betydelig driftserfaring og kan således også forestå råd og veiledning med henblikk på valg av  plattformer, skalerbarhet og andre driftsmessige aspekter. Våre eksperter kan også leies inn for å løse eller bistå med å løse akutte problemstillinger.