Anti-Executable Standard - Produktinformasjon

Faronics Anti-Executable sørger for at datamaskinen din er sikret og blokkerer for malware. I en digital hverdag med sosiale nettverk og nettsurfing befinner man seg i et hav av potensielle farer hver dag. Hvordan kan man vite hvem eller hva man kan stole på, og hvor farer lurer?

Feil antagelser kan i ytterste konsekvens lede til uheldige omstendigheter og utfall, men nå kan du eliminere all gjetting med effektiv applikasjonskontroll! Ved å kun tillate godkjente programmer til å kjøre på maskinen stoppes alt annet. Enten det er adware, spyware, ondsinnede programmer eller rett og slett uønskede programmer, er de ikke på listen over godkjente programmer vil de ikke få lov til å kjøre.

Eliminer risiki ved å sende person-sensitive opplysninger over nett, for nettbank eller web shopping. Ettersom du med Anti-Executable kan styre hvilke programmer som er installert, er datamaskinen beskyttet mot trojanere og keyloggers. Applikasjonen reduserer derved risikoen for identitetstyveri også. Dersom kombinert med et godt anti - virus program har du et solid sikkerhetssystem som gjør jobben.

Komme i gang er en smal sak! Ved installasjon skanner programvaren automatisk datamaskinen for alle installerte filen. programmer og fyller opp en kontrolliste. Du kan enkelt legge til eller fjerne programmer med noen få museklikk. Når beskyttelsen er aktivert vil eventuelle uautoriserte programmer som prøver å kjøre umiddelbart bli stoppet uten å forstyrre arbeid eller bruk. Sikkerhet har aldri vært enklere å bruke!

Last ned en 30 dagers evalueringskopi

Automatisk skanning hjelper deg med å komme i gang raskere. Umiddelbart etter installasjonen skannes datamaskinen og en kontrollisten fylles ut automatisk. Dette sparer mye tid i forbindelse med oppsett. Når ferdig kan du se gjennom filene for å sikre datamaskinen din er ren før du aktiverer beskyttelse.

Administrere oppdateringer lett med Trusted Publisher funksjonen. Du kan velge en bestemt applikasjon som din antivirus løsning, til å være fritatt. Dette betyr at når programvareoppdateringer lastes ned vil de ikke bli blokkert men istedet få lov til å kjøre automatisk.

Les rapportene for å se Anti-Executable i aksjon. Den innebygde rapporteringsfunksjonen lar deg se hvilke programmer som har forsøkt å kjøre på maskinen din. Denne innsikten kan hjelpe deg å forstå mer om datakriminalitet og gi deg ledetråder om hvor truslene gjemmer seg. Du vil nokså snart se verdien av denne investeringen!

Undersøke en fil/et program ved å sjekke den mot IdentiFile database. Dersom det er tvil om troverdigheten til et bestemt program er det bare å slå navnet opp i databasen. Med millioner av registreringer lagret er denne en stor kilde til oppdatert informasjon som kan bidra til å trygge dine data. Og dersom den aktuelle filen ikke er lagt inn kan du selv registrere informasjon og slik hjelpe andre.

Faronics Anti-Executable kan installeres på følgende typer operativsystem

  • 32 bit versjon av Windows XP SP3*
  • 64 bit versjoner av Windows XP SP2*
  • 32 and 64 bit versjoner av Windows Server 2003
  • Windows Server 2008*.
  • Windows Vista, og Windows 7*.
  • Faronics Core systemkrav finner du her. Maskinvarekrav er de samme som kreves for å kjøre det aktuelle operativsystemet.

* Anti-Executable Enterprise og Standard versjon

Anti-executable er tilgjengelig i standardutgave såvel som for enterprise nettverks-installasjoner. Du finner informasjon om alternative versjoner i toppmenyen eller ved å velge på denne siden.