Faronics Insight gir kontrollen i klasserommet tilbake til læreren! Med Insight kan du eliminere distraksjoner som surfing på nettet, bruk av facebook og sosiale nettverk, eller online gaming. Noen ganger er det vanskelig å vite at elevene faktisk jobber med det de skal. Men vi har en løsning for deg!

Med Insight kan du være trygg på at elevene jobber med det de skal, takket være hendige overvåkingsfunksjoner som gir deg muligheten til å tilfeldig rotere gjennom studentskjermer og (om ønskelig) vise dem for klassen.

Å engasjere studenter har aldri vært enklere! Insight fremmer interaktiv læring med kringkastings- og delingsfunksjoner. En innebygget chat funksjon lar lærere og elever ha 1-1 samtaler uten å forstyrre resten av klassen. Bring elevene kjapt tilbake på sporet med fjernkontrollfunksjoner! Planlegging av det perfekte læretempo er mulig med testing, oppgave og stemmerettsfunksjoner. Disse kan hjelpe deg med å måle eller teste elevenes forståelse gitt innhold.

Administrasjon av laboratorier med mange datamaskiner kan noen ganger bli både overveldende og utfordrende. Takket være den hendige Tech Console funksjonen kan IT-teknikere gi ekstern støtte til både lærere og studenter. Med grunnleggende desktop management funksjoner hjelper Insight IT til med å planlegge oppgaver som skal brukes i klasserom. Funksjoner og grensesnitt hjelper også IT til å overvåke sikkerhet, holde maskinene up-to date, kjøre rapporter vedr. bruk og til og med styre Faronics Deep Freeze.

Last ned en 30 dagers evalueringskopi (Windows)