Deep Freeze - Standard & Mac funksjoner

Standard versjon PC

Bevar data ved å bruke det komplementære produktet Data Igloo, som lar deg omdirigere brukerprofiler, mapper og registernøkler til en "Thawed", eller skrivbar lagringsstasjon.

Enkel distribusjon er tilgjengelig med to alternativer for distribusjon. Deep Freeze kan distribueres som en del av din "image" eller oppsettsløsning, du kan også distribuere det som en stille, innbakt installasjon.

Eliminer feilsøkingsbehov med en enkel omstart, og på denne måten sikre 100% tilgjengelighet. Uansett om du har lastet ned noe korrupt, besøkt et malware forgiftet område, eller gjort en eller annen type utilsiktet endring, er det ingen grunn til bekymring! Med Deep Freeze installert er det bare restarte maskinen dersom noe går galt, og instillingene returnerer til ønsket konfigurasjon.

Forbedre sikkerheten med en løsning som gjør datamaskiner immune mot vanlige problemer som malware og tilfeldige endringer. I tillegg til å sikre operativsystemet beskytter Deep Freeze også master boot record (MBR) mot rootkit injeksjoner, noe som gjør sikkerheten optimal.

Mac versjon

Beholde data på tross av omstarter ved å kartlegge hele kontoer eller utvalgte brukergrupper. Allokér programdata til en skrivbar partisjon eller drive kalt en "ThawSpace". Det er ingen begrensning på størrelse eller antall ThawSpaces, du kan lage så mange du trenger samtidig som du har total systembeskyttelse. Dette gir den perfekte balansen mellom kontroll og fleksibilitet.

Planlegg Apple oppdateringer i vedlikeholdsperioder med Deep Freeze Mac vedlikeholdsmodus. Bare definér en rutine og glem hele saken. Nå kan du slappe av og vite at maskinene er up-to-date og sikre!

Sentral styring gjør det enkelt å distribuere og administrere Deep Freeze. Ved hjelp av den innebygde (og gratis) Deep Freeze Remote Console, kan du begynne å administrere Deep Freeze med en gang. Integrert direkte med Apple Remote Desktop er det er intuitivt og utrolig lett å bruke. Det har aldri vært raskere til å sende kommandoer som Wake, Shutdown, Freeze, eller Thaw.