Oppretthold serverens stabilitet ved frysing serverens ønsket konfigurasjon. Nå kan IT personalet lære og praktisere sine ferdigheter med henblikk på serverkonfigurasjon uten å kompromittere integriteten til en gitt server, og derved unngå uakseptabel nedetid. Forberedelse til neste treningsøkt eller gjenopprette opprinnelig konfigurasjon er like enkelt som å restarte serveren.

Systemet er således perfekt for utdanningsinstitusjoner såvel som en bedrifts opplæringsmiljø.

Maksimal serversikkerhet har aldri vært enklere å få til enn med Deep Freeze Server. Systemet gir skuddsikker beskyttelse til IIS, Web, og andre servere tilgjengelig på eller eksponert for Internett. Dersom galt skulle skje og en server blir utsatt for angrep, vil en enkel omstart nullstille alle endringer og slik fjerne skadelige agenter eller ondsinnet kode fra serveren din. Trygghet kan ikke bli enklere.

Kompatibel med NComputing løsninger for å skape et endepunkts-opplevelse som leverer den beste desktop virtualiseringsteknologi med sikkerheten for Deep Freeze. Lær mer om NComputing integrering ved å lese dette dokumentet.