Deep Freeze Standard - Produktinformasjon

Faronics Deep Freeze (Enterprise, Standard og Mac versjoner) gjør operativsystemer helt umulig å ødelegge. Deep Freeze beskytter ved å "fryse" ønsket konfigurasjon. Endring brukere foretar seg mens maskinen/klientene er i bruk blir dermed ikke permanente.

Det hele er egentlig nokså enkelt. Ved å starte om datamaskinene vil oppsettet returnere til ønsket tilstand, eller som før endringer ble gjort. I mellomtiden lagres brukerdata trygt på en skrivbar nettverksstasjon eller en såkalt "ThawSpace" (opptint diskområde). Brukerdata blir dermed ikke påvirket av omstart. Med denne løsningen sørger man for at maskinene er stabile og har maksimal oppetid, hvilket også gir maksimal system-produktivitet.

Med den innebygde Deep Freeze Enterprise Console eller sågar Core Console blir livet enda enklere!

Deep Freeze sine sentrale administrasjonsfunksjoner gjør at du kan utnytte fordelene av å tilpasse, distribuere og administrere Deep Freeze på alle maskiner i nettverket fra ett sentralt sted. Trenger du å administrere Windows-oppdateringer? Bare last dem inn mens operativsystemet er "fryst" og de blir automatisk installert når maskinene er i skrivbar modus. Såsnart oppdateringen er ferdig, returnerer maskinene automatisk til sin frossede tilstand.

Ettersom Deep Freeze sikrer 100 % gjenoppretting av systemrelaterte data ved hver omstart, er det lett å forestille seg hva slags effekt dette får på antall supporthenvendelser! Basert på erfaringer og undersøkelser er det rapporterert en gjennomsnittlig reduksjon på 63% i antall supportsaker ved bruk av Deep Freeze! Du kan også glemme å tenke på diskbeskyttelse, utilsiktede konfigurasjonsendringer, ondsinnet programvare og degradering av operativsystem.

Last ned en 30 dagers evalueringskopi (Standard versjon for Windows)
Last ned en 30 dagers evalueringskopi (Enterprise versjon for Windows)

Last ned en 30 dagers evalueringskopi (Standard versjon for Mac)

Standard versjon PC

Bevar data ved å bruke det komplementære produktet Data Igloo, som lar deg omdirigere brukerprofiler, mapper og registernøkler til en "Thawed", eller skrivbar lagringsstasjon.

Enkel distribusjon er tilgjengelig med to alternativer for distribusjon. Deep Freeze kan distribueres som en del av din "image" eller oppsettsløsning, du kan også distribuere det som en stille, innbakt installasjon.

Eliminer feilsøkingsbehov med en enkel omstart, og på denne måten sikre 100% tilgjengelighet. Uansett om du har lastet ned noe korrupt, besøkt et malware forgiftet område, eller gjort en eller annen type utilsiktet endring, er det ingen grunn til bekymring! Med Deep Freeze installert er det bare restarte maskinen dersom noe går galt, og instillingene returnerer til ønsket konfigurasjon.

Forbedre sikkerheten med en løsning som gjør datamaskiner immune mot vanlige problemer som malware og tilfeldige endringer. I tillegg til å sikre operativsystemet beskytter Deep Freeze også master boot record (MBR) mot rootkit injeksjoner, noe som gjør sikkerheten optimal.

Mac versjon

Beholde data på tross av omstarter ved å kartlegge hele kontoer eller utvalgte brukergrupper. Allokér programdata til en skrivbar partisjon eller drive kalt en "ThawSpace". Det er ingen begrensning på størrelse eller antall ThawSpaces, du kan lage så mange du trenger samtidig som du har total systembeskyttelse. Dette gir den perfekte balansen mellom kontroll og fleksibilitet.

Planlegg Apple oppdateringer i vedlikeholdsperioder med Deep Freeze Mac vedlikeholdsmodus. Bare definér en rutine og glem hele saken. Nå kan du slappe av og vite at maskinene er up-to-date og sikre!

Sentral styring gjør det enkelt å distribuere og administrere Deep Freeze. Ved hjelp av den innebygde (og gratis) Deep Freeze Remote Console, kan du begynne å administrere Deep Freeze med en gang. Integrert direkte med Apple Remote Desktop er det er intuitivt og utrolig lett å bruke. Det har aldri vært raskere til å sende kommandoer som Wake, Shutdown, Freeze, eller Thaw.

 • Deep Freeze for Windows
  • Windows XP (32 or 64 Bit),
  • Windows Vista (32 or 64 Bit)
  • Windows 7 (32 or 64 Bit),
  • Alle typer: >10% ledig harddisk plass.
  • Andre krav, i.e. hastighet osv er identiske med kravene til ditt operativsystem.
 • Deep Freeze for  Apple/Mac
  • Mavericks (OS X 10.9)
  • Mac OS X Tiger 10.4
  • Leopard 10.5
  • Snow Leopard 10.6
  • Lion 10.7, or Mountain Lion 10.8.
  • Deep Freeze Mac er en Universal applikasjon (Intel and PPC kompatibel).
  • ARD integrasjon krever Apple Remote Desktop version 3.2 eller senere. Maskinvarekravene er samme som kravene for overnevnte versjoner av operativsystem.
  • Mac OS X Server versjon er også støttet på Snow Leopard 10.6, Lion 10.7 og Mountain Lion 10.8.

Deep Freeze - før og etter omstart

Konfigurasjonsbilder

Introduksjon

Feedback fra Deep Freeze brukere

Hvordan å administrere Windows updates med Deep Freeze